Barbara Pavinati. Foto: Krang Creaties
Barbara Pavinati. Foto: Krang Creaties (Foto: )

Schrijfcafé Lichtenvoorde in teken van 'writersblock'

LICHTENVOORDE - Schrijf je verhalen of andere teksten? En ben je wel eens tegen een writersblock aangelopen? Zeer frustrerend! Woordenkunstenaar Barbara Pavinati (Rabarbara) zal tijdens het Schrijfcafé op maandag 20 mei aandacht besteden aan dit probleem en tips geven hoe hiermee om te gaan. Je bent van harte welkom van 19.30-21.30 uur op Dijkstraat 2a. Deelname kost 5 euro.

Wat te doen bij een writersblock?
Soms wil je schrijven, maar lukt het je niet. Wat kan je dan doen? Rabarbara geeft tips die ze zelf gebruikt als ze even geen woorden heeft en nodigt jou uit ook jouw ervaringen te delen. Met een van haar tips wordt in de les ook gewerkt. Rabarbara heeft namelijk in een periode dat ze heel moeilijk schreef gewerkt met koelkastpoëzie. Aan de hand van een eenvoudige oefening wordt geleerd hoe je hier zelf ook mee aan de slag kan gaan.

Open Podium
Op maandag 17 juni nodigt Barbara alle deelnemers van het Schrijfcafé en andere schrijvende belangstellenden uit Oost Gelre en omgeving uit om hun zelfgeschreven teksten of teksten voor te lezen voor publiek. Aanmelden voor dit 'Open Podium' is ook al mogelijk. Ook is publiek van harte welkom. Inschrijven kan nu al op www.oostachterhoek.nl/schrijfcafe.

Schrijfcafé
Tijdens het Schrijfcafé wordt op informele wijze gepraat over schrijven en alles wat daarbij komt kijken. Onder het genot van koffie of thee wisselen de deelnemers gedachten en ideeën uit over zelf meegebrachte teksten, al dan niet zelfgeschreven. Schrijfervaring is absoluut niet nodig. Rabarbara trapt elk samenzijn af met een inbreng van eigen pen.
De bijeenkomsten in 2018 en 2019 worden samengevat onder de titel 'de opmars van het schrijven' en zijn op verschillende maandagavonden van 19.30 uur – 21.30 uur. Deelname aan de workshops kost €5,00 (op de avond zelf te voldoen).

Aanmelden
Aanmelden voor meerdere bijeenkomsten is mogelijk, maar je kunt ook kiezen voor één specifieke workshop. Inschrijven kan op www.oostachterhoek.nl/schrijfcafe. Daar is ook het programma en de overige informatie te vinden.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden