Foto: Eveline Zuurbier
Foto: Eveline Zuurbier

Verkoop je tweedehands spullen tijdens de Zomermarkt

Algemeen

LICHTENVOORDE - In het weekend van 6 en 7 juli staat Lichtenvoorde weer geheel in het teken van de jaarlijkse Zomermarkt. Een spektakel dat met circa 120 marktkramen, vele artiesten, DJ's, theateracts en attracties die jaarlijks zo'n 25.000 mensen uit de omgeving weet te trekken. Wegens het succes van vorig jaar wordt de Tweedehandsmarkt ook dit jaar georganiseerd op zaterdag 6 juli. Hier mogen particulieren hun tweedehands spullen te koop aanbieden.

Tweedehands markten nemen sterk toe in populariteit. Je vind er vaak prachtige vintage spullen die al jaren op zolder verborgen liggen. Waardevolle spullen die liggen te wachten op een nieuwe eigenaar. De organisatie van de Zomermarkt speelt hier op in door alle particulieren uit de regio dit jaar de mogelijkheid te geven om hun verborgen parels af te stoffen en te koop aan te bieden in Lichtenvoorde.

De tweedehandsmarkt, onderdeel van de Zomermarkt, krijgt een speciaal ingericht plein waar uitsluitend particulieren hun tweedehands spullen mogen aanprijzen. Tezamen met de braderie, de vele aanwezige artiesten, dweilorkesten en diverse attracties beloofd het een drukbezocht zomers spektakel te worden.

De tweedehandsmarkt vind plaats op zaterdag 6 juli van 11.00 tot 17.00 uur, in het centrum van Lichtenvoorde. Particulieren die willen deelnemen kunnen een kraam reserveren voor slechts 15 euro door zich voor 1 juli in te schrijven via het formulier www.zomermarktlichtenvoorde.nl/aanmelden-tweedehandsmarkt.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant