Michiel feliciteert zijn vader Tonnie Krabbenborg met de gouden fluit onder toeziend oog van burgemeester Bronsvoort. Foto: Lotte Bekkenutte
Michiel feliciteert zijn vader Tonnie Krabbenborg met de gouden fluit onder toeziend oog van burgemeester Bronsvoort. Foto: Lotte Bekkenutte

Tonnie Krabbenborg 40 jaar scheidsrechter bij HV Pacelli

ZIEUWENT - Afgelopen zaterdag werden alle vrijwilligers van handbalvereniging Pacelli tijdens een fantastisch vrijwilligersfeest bedankt voor hun inzet. Voor een van de aanwezigen werd het wel een hele bijzondere avond. Tonnie Krabbenborg mocht uit handen van burgemeester Bronsvoort de officiële NHV gouden fluit in ontvangst nemen voor 40 jaar trouwe dienst als scheidsrechter.

Volledig verrast en overdonderd was Tonnie toen hij door voorzitter Barend Wassink naar voren werd geroepen om door burgemeester Annette Bronsvoort in het zonnetje gezet te worden. Burgemeester Bronsvoort sprak over Tonnie's 40 jaren van trouwe dienst als scheidsrechter van Pacelli. "Tonnie is bondsscheidsrechter en heeft jarenlang op het allerhoogste niveau van Nederland, de ere-divisie, gefloten. Een geweldige prestatie van een fantastische scheidsrechter. Een scheidsrechter die respect afdwingt met zijn natuurlijke, prettige manier van handelen. Vaak is een kleine handbeweging, een oogwenk of een grimas voldoende om aan te geven wat hij wil in de wedstrijd.", aldus de burgemeester.

Na deze lovende woorden kreeg Tonnie een officiële 'NHV gouden fluit' uit handen van de burgemeester én van zijn zoon Michiel, beleidsmedewerker sport bij de gemeente Oost Gelre. De bloemen waren voor zijn vrouw Paulien die hem al die jaren van harte heeft gesteund. Voorzitter Wassink overhandigde Tonnie, namens Pacelli, een 'goldcard' waarmee hij levenslang gratis toegang heeft tot de wedstrijden van Pacelli. Daarna ging het feest bij CaFreek in Zieuwent nog door met een heuse Pacelli PubQuiz en een gezellige karaokebar. De organisatie kijkt terug op een zeer geslaagde avond.

Meer berichten