Afbeelding
Foto: Lydia ter Welle

Vrienden Groep Zieuwent winnaar zaalvoetbal Sourcy Center Cup

Algemeen

ZIEUWENT - Vrijdag 17 mei streden de finalisten van de Sourcy Center recreanten zaalvoetbalcompetitie om de wisselbokaal. Aan die finale namen de hoogst geëindigde teams van de verschillende poules deel, te weten Bennies Bitches en Nikkel Boysuit Vragender, Niek Angels en Garage Engelbarts uit Lichtenvoorde en titelverdediger VGZ uit Zieuwent. VGZ wist alle vier wedstrijden te winnen zodat ze met 12 punten als hoogste eindigden. Zij mochten na afloop de beker voor de eerste prijs in ontvangst nemen alsmede de wisselbokaal.

In de strijd om de tweede, derde en vierde plaats tussen Bennies Bitches ,Nikkel Boys en Niek Angels werd gewonnen door Bennie Bitches met 9 punten, voor Nikkel Boys met 6 punten
Garage Engelbarts werd laatste achter Niek Angels. Hiermee kwam weer een einde aan een zeer geslaagde recreanten zaalvoetbal competitie en dat al voor het 29ste jaar. Het blijkt dat deze competitie enorm aanslaat doordat men slechts één keer per 3 of 4 weken hoeft te spelen en altijd 'thuis' in het Sourcy Center met vrienden-, collega's-, bedrijfs-, café's of buurtteams.
Bovendien komen de teams uit de gehele regio. Ook komend seizoen weer zal er gespeeld worden in drie verschillen poules naar sterkte ingedeeld. Zij starten in de tweede helft van september. Nieuwe teams die interesse hebben het komend seizoen deel te nemen kunnen zich hiervoor aanmelden via info@sourcycenter.nl.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant