Al wandelend in en rond Harreveld tref je bij particulieren de leukste spulletjes aan. Foto: PR
Al wandelend in en rond Harreveld tref je bij particulieren de leukste spulletjes aan. Foto: PR

Mölenweg na 50 jaar open tijdens 'Handel & Wandel'

Algemeen

HARREVELD - Na 50 jaar gaat op zondag 2 juni de 'oude Mölleweg over 'n es', die vroeger een rechtstreekse verbinding vormde tussen de Lindeboomweg en molen Hermien, een dagje open.

TIjdens de tweede editie van 'Handel & Wandel' hebben grondeigenaren Wilfried Hoog Antink en Theo Krabben speciaal hun medewerking verleend om het oude pad voor deze dag open te stellen. Een unieke kans dus om deze om van deze route te genieten.

Tijdens 'Handel & Wandel' verkopen meer dan 40 deelnemende dorpsbewoners hun tweedehands- of eigengemaakte spullen vanuit hun carport, oprit of tuin. Je wandelt of fietst een vaste route door Harreveld en koopt onderweg de leukste spullen en snuisterijen. Niks online dus, maar gezellig ouderwets kijken, voelen, wikken, wegen en door naar het volgende handeltje. Er wordt huisraad aangeboden evenals speelgoed, boeken, kleding, gereedschap, kunstzinnige creaties en koffie en thee met taart.

Deze zomerse markt is heel toegankelijk. Voor één euro is de wandelroute met daarop alle handel plekken te koop bij de vier toegangswegen naar Harreveld. Ook de jarige molen Hermien is in de route opgenomen, zij nodigt iedereen uit om een kijkje in de molen te nemen.

Van 10.00 uur tot 16.00 uur kun je in je eigen tempo rond en wellicht kom je op plekjes die je anders nooit zou zien. 

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant