Marc Krabben is de trotse winnaar van Heel Harreveld on Wheels. Foto: Ronald Hummelink
Marc Krabben is de trotse winnaar van Heel Harreveld on Wheels. Foto: Ronald Hummelink

Marc Krabben winnaar van succesvol Heel Harreveld on Wheels

Algemeen

HARREVELD - Op Hemelvaartsdag werd voor de tweede keer heel Harreveld on wheels gereden, wederom een groot succes. Plaatsgenoot Marc Krabben mocht na de ludieke sterrit de wisselbeker mee naar huis nemen.

Beduidend meer deelnemers dan vorig jaar kwamen af op het evenement. De organisatie had er na de eerste editie voor gezorgd, dat de rit deze keer wat moeilijker was. In het begin was het nog eenvoudig, maar het verkeerslicht werd niet door iedereen opgemerkt. Toch konden velen de route op de correcte wijze vervolgen. Het ging er af en toe wel erg ontspannend aan toe. Filerijden omdat inhalen werd bemoeilijkt door de voorganger, elkaar tegenkomen en wijzen dat men de andere kant op moesten rijden. Kolderiek, maar wel tekenend voor de gezellige sfeer onder de deelnemers. De route leidde de deelnemers via Zieuwent, Eefsele en Vragender weer naar Harreveld. De aanwijzingen waren voor de één moeilijk te vinden, voor de ander was het een eitje. Ieder beleefde de tocht op z'n eigen manier.

Bij de finish was het wel eens de vraag of men op tijd dan wel te vroeg of te laat was en zo ja, hoe veel minuten dan. Na afloop werd er onderling veel gediscussieerd over hoe het wel en niet moest. Welke aanwijzing werd er gemist en hoe kon je dat bord nou niet hebben gezien. Marc Krabben werd uiteindelijk uitgeroepen tot winnaar van deze editie die met een gezellige nazit werd afgesloten.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant