Mike Reukers (links) en Pascal Koolhof hopen op veel publieke belangstelling. Foto: PR Switbertus
Mike Reukers (links) en Pascal Koolhof hopen op veel publieke belangstelling. Foto: PR Switbertus

Publiek van harte welkom bij recordpoging handboogschieten

LICHTENVOORDE - Nog enkele dagen en dan mogen Pascal Koolhof en Mike Reukers aantreden om het internationaal record handboogschieten te gaan verbreken. Het evenement in het kader van het 90-jarig jubileum van schutterij St. Switbertus start op zaterdag 15 juni 12.00 uur in gebouw De Swite aan de Hendrik Leemreizestraat 2. Aan de recordpoging is een sponsoractie verbonden waarvan de opbrengst wordt verdeeld over twee goede doelen (Shoot for the cure tegen kanker en een bijdrage aan de sportrolstoel van plaatsgenoot Tim Koops) en de eigen vereniging die ook voor de kosten opdraait.

Daarnaast is er een veiling en verkoop van handboogspullen en vindt er een loterij prijs (hoofdprijs: reis naar Italië). Ook een gedeelte van de kantine is bestemd voor de goede doelen. Voor wie het zelf eens wil proberen staan pijlen, bogen en doelen klaar. Mike en Pascal hopen dat veel belangstellenden langskomen om hen aan te moedigen, sfeer te proeven en een financiële bijdrage te doen ten behoeve van de goede doelen.

Zondag 16 juni (vaderdag) om 12.00 uur zal blijken of de heren het record dat inmiddels al tien jaar ongeslagen op naam staat van twee Engelse heren hebben verbroken.


Facebook: Shoot2win2gether

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden