Sfeerbeeld van het Marvo Beachvolleybaltoernooi. Foto: PR
Sfeerbeeld van het Marvo Beachvolleybaltoernooi. Foto: PR

Nog plek voor teams bij Marvo Beach Toernooi

MARIËNVELDE - Volleyballiefhebbers kunnen zich nog aanmelden voor het 23ste Marvo'76 beach volleybaltoernooi dat op vrijdag 12, zaterdag 13 en zondag 14 juli plaatsvindt op het kerkplein/parkeerplaats BMV in Mariënvelde. De inschrijving is reeds gestart en in elke klasse kan de organisatie nog teams gebruiken. Wie zin heeft in een sportieve en gezellige dag, kan zich tot en met 23 juni nog opgeven.

Op de vrijdagavond start het toernooi met 2 x 2. In deze klasse is er een dames en heren poule waarin er 2 tegen 2 gespeeld wordt. Voor de echte fanatiekeling een fantastisch onderdeel.

Zaterdagmorgen wordt gestart met de mini's (circulatievolleybal niveau 5 en 6) en de ABC Jeugd tot 18 jaar in teams van 4 spelers. Zaterdagmiddag wordt er gestreden om de Marvo-Beach-Cup. In die klasse spelen de meer prestatiegerichte dames- en herenteams en wordt er nauwer volgens de regels gespeeld. Dit is bedoeld voor competitiespelers, waarbij het niveau gemiddeld rond de 1ste - 2de klasse ligt en gespeeld wordt in teams van 3 personen.

De zondag staat geheel in het teken van recreatief beachvolleybal voor bedrijven-, vrienden- en familieteams. Heren- en damesteams spelen 3 tegen 3, mixed teams spelen 4 tegen 4. Na afloop van het zondagprogramma biedt Marvo '76 de mogelijkheid om gezamenlijk met het team en supporters/ vrienden/ familie te barbecueën (reserveren vereist).

Voor het inschrijfformulier ( toernooi en BBQ) kunt u terecht op onze web site www.marvo76.nl of facebook MarvoBeach. De inschrijfgelden zijn: mini's, ABC-jeugd en 2x2 toernooi 15 euro, Beach Cup & recreatief dames /heren 20 euro en mixed recreatief 25 euro. Voor meer informatie kunt u mailen naar marvo76toernooi@gmail.com.

Meer berichten