Jeannet Stoverink en Henry Waalderbos van de beheercommissie H. Werenfriduskerk met het magazine 'Zomer in de Achterhoek'. Foto: PR
Jeannet Stoverink en Henry Waalderbos van de beheercommissie H. Werenfriduskerk met het magazine 'Zomer in de Achterhoek'. Foto: PR

Werenfridus-kerk Zieuwent opgenomen in zomers tijdschrift

OOST GELRE - Onlangs vond de lancering plaats van het nieuwe zomertijdschrift 'Zomer in de Achterhoek'. Dit full-colourmagazine biedt gasten aan de Achterhoek veel interessante wetenswaardigheden met daarbij extra aandacht voor kerkelijke zomeractiviteiten. Ook Zieuwent is in het blad opgenomen met onder andere de audiotoer in de Werenfriduskerk.

Achterliggende gedachte van de makers is dat recreanten op zoek zijn naar ontspanning en rust maar misschien zoeken ze ook wel naar zichzelf of God. Daarom willen de kerken in de Achterhoek hen hartelijk verwelkomen tijdens de kerkdiensten op zondag, maar ook bij andere activiteiten, zoals een bezichtiging, orgelconcert, vakantiebijbelclub voor kinderen of zomaar voor een gezellig kopje koffie. Ook zijn artikelen opgenomen die de lezer inspireren na te denken over geloof en zingeving.

Namens de beheerscommissie mochten Jeannet Stoverink en Henry Waalderbos het eerste exemplaar voor Zieuwent in ontvangst nemen. Het tijdschrift wordt verspreid over toeristische plekken in de regio waaronder de VVV's.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden