Kleinkoor Vivente. Foto: Wim Waenink
Kleinkoor Vivente. Foto: Wim Waenink

Kleinkoor Vivente zingt met 'Hart en Ziel'

LICHTENVOORDE - Kleinkoor Vivente brengt op zondag 23 juni in de sfeervolle Johanneskerk in Lichtenvoorde een 'Hart en Ziel'-uitvoering met als thema 'Verbinding' ten gehore. Het concert start om 17.00 uur en de toegang is gratis, een vrije gift is welkom.

Voordat de zomerperiode aanbreekt en de leden van Kleinkoor Vivente een paar maanden pauze gaan houden, trakteren zij u ter afsluiting van dit seizoen op een mooie 'Hart en Ziel'-uitvoering. Deze 'Hart en Ziel' draagt het thema 'Verbinding', waarbij de zang wordt afgewisseld door verhalen of gedichten die bij dit thema passen. Zo worden deze middag onder andere het mooie 'Laudamus te' van Karl Jenkins en 'Good Night' van Dan Forrest gezongen.

Daarnaast grijpt Vivente terug op smaakvol repertoire uit de oude doos, zoals: 'The music's always there' van John Rutter. De liederen zijn meerstemmig en worden zowel a capella als onder pianobegeleiding gezongen. Het koor staat onder leiding van Annette Weterings. De pianobegeleiding is in handen van Jorrick Simmes.


www.vivente.harreveld.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden