Festivalzondag bij Obelink

WINTERSWIJK - De eerste festivals van het seizoen zijn al geweest, zoals Pinkpop en Mañana Mañana. En er staan nog heel wat leuke en spannende festivals op het programma. Bijvoorbeeld de Zwarte Cross in Lichtenvoorde. Hoogste tijd om de nodige spullen in huis te halen, om bij het volgende festival optimaal voorbereid te zijn en met volle teugen te kunnen genieten. Obelink heeft de volgende open zondag op 30 juni tot festivalzondag verklaard.

Voor een geslaagd festival-weekend neem je niet de familietent mee en ook niet de luxe tunneltent in. Op een festival tellen andere wetten en daarom worden ook andere eisen aan de spullen gesteld. Wie naar een festival gaat, kan natuurlijk nog veel meer gebruiken als alleen een tent. Wat te denken van een grote koelbox, een goede zaklantaarn, tentverlichting en natuurlijk een slaapzak en luchtbed. Dit en nog veel meer is te vinden bij Obelink op de festivalzondag. Natuurlijk met het nodige advies, want het team van Obelink weet waar ze het over hebben. Zo werkt Obelink al jaren samen met de Zwarte Cross. Obelink verzorgt de tenten mét inrichting voor het bekende en geliefde Grasnapolsky kampeerveld. De Obelink Sahara tenten worden volledig ingericht met luchtbed, slaapzak, vloerkleed, tafel, kampeerstoelen en een lamp.

Bij het festivalseizoen hoort ook het barbecueën. Wie meer over de nieuwste trends op het gebied van barbecueën wil weten, is op de festivalzondag bij Obelink aan het juiste adres. Op de afdeling tuinmeubelen zal namelijk een Campingaz demonstratie plaatsvinden op één van de diverse Campingaz barbecues die Obelink aanbiedt. Natuurlijk mag er uitgebreid geproefd worden.

Ook het restaurant doet mee in de festivalsfeer. De kinderen kunnen in de tussentijd spelen in het spelparadijs of zich door de ballonnenclown een leuke ballon laten maken.

Op zondag 30 juni is Obelink Vrijetijdsmarkt geopend van 10 tot 17 uur.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden