VETCELLEN DEFINITIEF KWIJTRAKEN?

Strak en slank de zomer in? Het is nu mogelijk met behulp van cryotherapie bij Schoonheidssalon Kuypers Hair & Wellness.

Zaterdag 29 juni van 10.00 – 17.00 zal er op afspraak een Cryo-dag zijn. Waarbij een vertegenwoordiger van Cryo21 en maar liefst twee cryo-machines aanwezig zullen zijn. De nieuwste ontwikkeling op het gebeid van plaatselijke figuurcorrectie voor definitief verwijderen van vetcellen. Dit gebeurt door middel van onderkoelen van de vetcellen in combinatie met elektroforese. Er komt dus geen naald of operatie aan te pas! Cryo-behandeling is ontwikkeld om de contouren van uw lichaam te verbeteren. De behandeling is niet geschikt voor gewichtsverlies of om obesitas te behandelen, maar voor de plaatselijke vetophopingen die niet weggaan met een dieet, sport of extra beweging.

1e behandeling nu van € 100 voor € 50,-

NIEUW! Sinds kort is het ook mogelijk een Cryo-behandeling te krijgen op het gelaat. Bij deze behandeling wordt de gezichtshuid onder handen genomen en kan, onder andere door het gebruik van een unieke anti-aging gel, aanzienlijke verstevigingen en verbetering van de huid worden bewerkstelligd. 

Maak een afspraak door te bellen naar 0544-376552.

Dit artikel wordt u aangeboden door Schoonheidssalon Kuypers Hair & Wellness. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden