Vriendinnentraining MO17. Foto: PR HMC'17
Vriendinnentraining MO17. Foto: PR HMC'17

Meisjes en dames gezocht voor HMC '17 vrouwenvoetbal

Algemeen

Harreveld/Mariënvelde - Nu het wereldkampioenschap vrouwen volop in de belangstelling staat, denken veel dames en meisjes erover om ook te gaan voetballen. HMC'17 springt hierop in door de komende tijd informatie- en trainingsavonden te organiseren. De eerste 'vriendinnentraining' voor MO19 vond afgelopen week plaats en hier was al een behoorlijke opkomst. Op woensdag 26 juni is er een speciale avond voor dames en de jongere meiden tot en met 15 jaar kunnen op maandagavond 1 juli naar een meidentraining komen. Interesse? Kom langs en doe mee.

Vrouwenvoetbal populair
'Kunnen wij bij jullie ook dames/meisjes voetbal beoefenen?' Dit soort informatie-aanvragen kwamen de afgelopen twee jaar bij HMC'17 wel vaker binnen. Zeker nu bij de jeugd de MO17 al twee jaar succesvol mee draait in het de competitie en de senioren van KSH en VVM ook samengaan, blijkt er vraag naar een een extra meisjesteam en damesteam. Zo zijn er inmiddels al een aantal dames dat heeft aangegeven om weer lekker te willen gaan voetballen. Indien er voldoende belangstelling is om een compleet team te vormen, dan zal dit team op vrijdagavond in een 7 X 7 competitie kunnen gaan meespelen.

Extra dames- en meisjesteam
Voor de dames die interesse hebben om te gaan voetballen is er op woensdagavond 26 juni een speciale informatie-trainingsavond. De avond start om 20.00 uur op sportcomplex 't Hach aan de Looweg 25 in Harreveld. Daarnaast wil HMC'17 een tweede meisjesteam gaan opzetten. Hiervoor zoekt de vereniging nog enkele meisjes in de leeftijd van 11 tot en met 15 jaar. Voor deze groep is er op maandagavond 1 juli van 18.45 tot 19.45 uur een speciale training op sportpark Mariënvelde ingang BMV. Lijkt het jou of je vriendinnen leuk om eens mee te doen? Dan ben je van harte welkom. Ook jongere meisjes zijn van harte welkom bij HMC'17. Wil je meer weten dan kun je een mailtje sturen naar info@hmc17.nl of kijken op onze website www.hmc17.nl.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant