Een concert van blaaskapel De Schoapenscheerders. Foto: Richard Reukers
Een concert van blaaskapel De Schoapenscheerders. Foto: Richard Reukers

Terrasconcert De Schoapenscheerders

LICHTENVOORDE - Op zondag 14 juli laat Blaasorkest De Schoapenscheerders u weer laten genieten van hun Egerländer muziek. Het terrasconcert en het borrelconcert afgelopen jaar eindigden met een haast niet te stuiten roep om meer… Zugabe, Zugabe, Zugabe. De orkestleden zien de roep van het publiek om meer als een aansporing om nog mooiere muziek te maken. Het concert vindt plaats op het zonnige terras van Café Hogenkamp, Aaltenseweg 33 in Lichtenvoorde. Aanvang 14.00 uur. De toegang is gratis, een vrije gift in de klomp wordt op prijs gesteld.

Het programma is, zoals u van dit orkest gewend bent, gezellig en relaxt. Wel met heel veel echte mooie Egerländer-nummers, waaronder een paar nieuwe zoals 'Böhmisch klinkt 's am schönsten', 'Ferien mit Blasmusik' en 'In vino Veritas', wat betekent 'de waarheid schuilt in de wijn'. Toch een mooie gedachte om de vakantieperiode mee in te gaan.

Zomermarktconcert
Op vrijdagavond 5 juli spelen De Schoapenscheerders mee met het Zomermarktconcert op de Markt in Lichtenvoorde. Zij spelen een aantal eigen nummers en doen verder mee met Harmonie St. Caecilia en Schutterij St. Switbertus in een groot orkest. Het belooft een echt muziekspektakel te worden met een veelzijdig repertoire met onder andere populaire hits van Coldplay tot Guus Meeuwis, het wat stevigere werk van De Staat en bekende klassiekers. Ook hier is de toegang gratis. Het Zomermarktconcert start om 20.00 uur. Lees ook het achtergrondartikel over dit bijzondere concert in de Zomermarktkrant die u bij deze krant ontvangen heeft.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden