Aankomend weekend is het kerkplein in Mariënvelde omgetoverd in een grote zandbak voor het Marvo Beach Tournooi. Foto: PR
Aankomend weekend is het kerkplein in Mariënvelde omgetoverd in een grote zandbak voor het Marvo Beach Tournooi. Foto: PR

Mariënvelde ontvangt 77 beachvolleybalteams

MARIËNVELDE - De Mariënveldse volleybalvereniging Marvo '76 gaat weer een sportief en gezellig weekeinde tegemoet. In totaal zullen 77 teams aantreden tijdens het 23ste beachvolleybaltoernooi op vrijdag 12, zaterdag 13 en zondag 14 juli.

Het beachvolleybal-toernooi blijft het jaarlijks terugkerende hoogtepunt voor Marvo '76. Niet alleen bezorgen deze toernooidagen de leden van de vereniging veel plezier en gezelligheid, ook het organiseren op zich versterkt het verenigingsgevoel. Vele Marvo-leden zijn immers in meer of mindere mate betrokken bij dit evenement.

Deelnemers, supporters, sponsoren en overige belangstellenden zijn deze dagen van harte welkom rondom het Kerkplein en BMV gebouw in Mariënvelde. Programma is als volgt: vrijdag 12 juli 18.00-22.00 uur 2 x 2; zaterdag 13 juli 09:00-17:00 uur jeugd B/C/D in de ochtend, Beach Cup (Nevobo-competitiespelers) in de middag; zondag 14 juli,09:00-17.00 uur dames / heren recreatief in de ochtend, mixed recreatief in de middag.

Zondagmiddag aansluitend op het beachvolleybaltoernooi is er de mogelijkheid om gezamenlijk met je team en supporters/ vrienden/ familie te barbecueën. Wie hiervan gebruik wil maken, dient vooraf te reserveren.

Voor meer informatie omtrent tijden en poule-indeling kunt u terecht op de website www.marvo76.nl of Facebook (marvobeach). Het gehele evenement is gratis toegankelijk.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden