Team De Driehoek wint Driebanden Zomercompetitie. Foto: eigen foto
Team De Driehoek wint Driebanden Zomercompetitie. Foto: eigen foto

De Driehoek winnaar Driebanden Zomercompetitie

REGIO - Nadat de bond 4 jaar geleden stopte met de Driebanden Zomercompetitie besloten enkele verenigingen uit de regio deze zelf te organiseren en deelname ook mogelijk te maken voor verenigingen die niet bij de bond aangesloten zijn. Zoals De Noaber uit Ruurlo en Heutinck uit Marienvelde. Dit jaar vond voor de vierde keer op rij deze competitie plaats na afloop van de bondscompetitie van half mei tot begin juli. Er wordt een halve competitie tegen elkaar gespeeld.

De finale ronde wordt gespeeld bij de organiserende vereniging 't Kevelder te Zieuwent waar men de beschikking heeft over vier tafels. Dit jaar ging de strijd om de titel tussen De Driehoek uit Lichtenvoorde en Overkamp uit de Holterhoek. De Driehoek moest een voorsprong van twee punten verdedigen. Zij verloren echter met 3-1. Maar op basis van een hoger scoringspercentage bleken ze toch de winnaar te zijn en mochten na afloop de wisselbokaal in ontvangst nemen. Derde werd het Kevelder voor respectievelijk De Noaber, Heutinck en Café De Vos uit Westendorp.

Na na afloop gaven alle teams te kennen ook volgend seizoen aan deze competitie te willen deelnemen. Voor eventuele nieuwkomers zijn nog een paar plaatsen vrij.

Meer berichten