Op Bergensteijn wordt dagbesteding geboden aan mensen met dementie. Foto: PR
Op Bergensteijn wordt dagbesteding geboden aan mensen met dementie. Foto: PR

Bezoek aan zorgboerderij voor mensen met dementie

REGIO - Op woensdag 24 juli vindt het Alzheimer Café Lichtenvoorde plaats op locatie. Die avond kan men een kijkje nemen bij zorgboerderij Bergensteijn in Vragender.

In 2013 is Lydia van de Berg gestart met een eigen dagopvang in haar boerderij in Vragender. De opvang is onder andere bedoeld voor mensen met dementie, voor wie ze graag het huisgevoel wil creëren. Respect en plezier staan bij haar hoog in vaandel. Er worden verschillende activiteiten ondernomen en er is persoonlijke aandacht en begeleiding.
Wie zich aan het oriënteren is en wie graag een kijkje wil nemen en wil weten wat een dagopvang kan betekenen, is van harte welkom op Bergensteijn. Inloop 19.30 uur, aanvang om 20.00 uur. Het adres van zorgboerderij Bergensteijn is Oorschotweg 2, Vragender, tel. 06-44439169. De bijeenkomst duurt tot 21.30 uur, aanmelden is niet nodig.

De afdeling Oost-Gelderland van Alzheimer Nederland organiseert maandelijks een Alzheimer Café in Lichtenvoorde op de vierde woensdag van de maand. Iedere maand staat een ander thema centraal. Het Alzheimer Café is er voor iedereen die op welke manier dan ook te maken heeft met dementie. Men ontmoet lotgenoten en kan met elkaar in gesprek gaan over de dingen die men meemaakt.


www.alzheimer-nederland.nl/regios/oost-gelderland

tel. 06-13514411

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden