Foto: PR
Foto: PR

Tijdelijke vestiging Hofstede Tweewielers bij ZC

LICHTENVOORDE - Hofstede Tweewielers - met vestigingen in Beltrum, Borculo, Ruurlo en Groenlo - opent een tijdelijke vestiging in Lichtenvoorde bij de fietsenstalling van de Zwarte Cross. Tijdens de Zwarte Cross is er, net zoals voorgaande jaren, wederom de mogelijkheid om je fiets te laten maken bij de Fiets Fix Service. Als je er na een dag op de Zwarte Cross achterkomt dat je band lek is of je voorlamp weigert te doen is dat geen probleem. Bij de fietsenstalling bij de hoofdentree is er een tijdelijke vestiging van Hofstede om te helpen. Tegen een kleine vergoeding worden al je fietsproblemen opgelost.

Showroom met occasionverkoop
Nieuw dit jaar is een showroom met occasions. Wil je naar huis maar je hebt geen fiets meer of geen fiets bij je? Ook daar is dit jaar een oplossing voor. Voor een bedrag van € 75,- is het mogelijk om een goedlopende tweedehandsfiets met werkende verlichting te kopen om zo veilig naar huis te kunnen gaan. "We merkten vorig jaar dat we steeds vaker de vraag kregen of mensen ook een fiets konden kopen om thuis te komen. Dit is dan ook de reden dat we dit jaar tweedehandsfietsen aanbieden voor een aantrekkelijke prijs", aldus Peter Hofstede.

Luchtstation met gemoedelijke sfeer
De gemoedelijkheid waar de Zwarte Cross in het binnen- en buitenland om geroemd wordt herkennen ze ook bij de Fiets Fix Service. Mark Hofstede geeft aan: "Dit jaar hebben we ook een luchtstation waar mensen hun banden zelf op kunnen pompen. Het mooie is dat mensen heel erg blij kunnen worden van een beetje gratis lucht voor hun banden. Dit alles gebeurt in een gezellige en gemoedelijke sfeer".

Meer berichten