Niet alle paden en wegen zijn zo beschaduwd, dus de organisatie heeft de starttijden van de fietsvierdaagse aangepast. Foto: PR
Niet alle paden en wegen zijn zo beschaduwd, dus de organisatie heeft de starttijden van de fietsvierdaagse aangepast. Foto: PR

Starttijden PeGeWe Fietsvierdaagse vervroegd

WINTERSWIJK - Van dinsdag 23 juli tot en met vrijdag 26 juli wordt de PeGeWe fietsvierdaagse gehouden. In verband met de verwachte hoge temperaturen zijn de starttijden aangepast. Deelnemers kunnen vanaf 08.00 uur starten, wat vooral voor de lange afstand (ongeveer 50 km) prettig kan zijn.

Dagelijks kan men kiezen uit drie verschillende afstanden: ongeveer 20, 35 of 50 km door de prachtige omgeving van Winterswijk. Een deel van de routes is geschikt voor scootmobielrijders. Voor duo- en rolstoelfietsen zijn er aangepaste routes geschreven. Het is ook mogelijk om slechts een of een paar dagen mee te fietsen. Alle deelnemers maken elke dag kans op een heerlijke prijs. Voor deelnemers die alle vier dagen meefietsen is er zelfs een diner voor twee te winnen, gesponsord door Hotel Stad Munster.
De opbrengst van de PeGeWe Fietsvierdaagse is geheel bestemd voor drie goede doelen: zorgboerderij De Olden Gaorden, hospicegroep De Lelie en Kledingbank Winterswijk e.o.
Start- en vertrekpunt is Den Angang aan de Markt in Winterswijk. Den Angang is ook geopend voor een gezellig praatje, een kopje koffie of om lootjes te kopen. Ook daarmee worden de goede doelen gesteund.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden