Een hele dag klimmen, klauteren, springen en spetteren. Foto: organisatie Kidspret
Een hele dag klimmen, klauteren, springen en spetteren. Foto: organisatie Kidspret

Kidspret Springkussen Festival Lievelde

LIEVELDE - Na het succes van vorig jaar kunnen kinderen deze zomer ook weer komen springen, spelen en spetteren tijdens Kidspret Springkussen Festival. Het festival waarbij de kids centraal staan heeft naast springkussens ook een waterbaan om lekker af te koelen. Het evenement vindt plaats van woensdag 24 juli tot en met zondag 4 augustus op het terrein van kaasboerderij Weenink in Lievelde.

Springkussens en lekker afkoelen
De wei staat vol met allerlei springkussens voor groot en klein. Kussens met beweging, een kasteel, een octopus, een klimkussen en stormbanen. Maar ook is er aan de kleintjes gedacht met een ballenbak en een peuterkussen. Een interactief spellenkussen zorgt voor een combinatie tussen gamen en bewegen. Ook is er een natte hoek met een waterbaan en vanaf het terras is er zicht op het terrein. Net als op een 'echt' festival kunnen de bezoekers met muntjes betalen. Iedereen krijgt een polsbandje waarmee je het terrein op- en af kunt.

Het Kidspret Springkussen Festival is dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur en de kinderen kunnen de hele dag blijven spelen. Kaasboerderij Weenink zit aan de Eimersweg 3 in Lievelde. Meer info en voordelig tickets verkrijgbaar online: www.kidspret.nl

Meer berichten