Still uit het programma 'Holland van Boven'. Foto: SBS6
Still uit het programma 'Holland van Boven'. Foto: SBS6

SBS6 portretteert Centrum in Beweging

Algemeen

LICHTENVOORDE - Het televisieprogramma Holland van Boven van SBS6 besteedt zondag 4 augustus om 15.30 uur aandacht aan Centrum in Beweging. Zaterdag 10 augustus herhaalt de zender het programma. De opnamen werden medio juli gemaakt op de praktijk in Lichtenvoorde.

Eigen regie
Het programma schetst in korte tijd een helder portret van deze praktijk voor fysiotherapie en Fysio Fit. Klanten worden hier actief geholpen hun eigen regie te voeren over de fysieke uitdagingen waar ze tegenaan lopen. Dat kunnen sporters zijn, mensen die aan fitness doen of mensen met een acute of chronische bewegingsbeperking. Veel behandelingen, trainingen en oefeningen worden dynamisch in beeld gebracht met een heldere toelichting van Han Otten, psychosomatisch fysiotherapeut.

Longa-dames
De uitzending brengt de veelzijdigheid van de praktijk goed voor het voetlicht. Flitsend beeld van trainende Longa volleybalmeiden wisselt af met beeld van ouderen die in beweging willen blijven. Ook de voordelen van de royale, goed gekoelde oefenzaal komen ruimschoots aan bod.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant