Foto: PR
Foto: PR

Zomersluiting Bibliotheek Lichtenvoorde

LICHTENVOORDE - In de zomervakantie is de Bibliotheek Lichtenvoorde gesloten van maandag 12 tot en met vrijdag 16 augustus. Op zaterdag 17 augustus is de Bibliotheek wel geopend.

Extra lange uitleentermijn
In de maanden juli en augustus worden alle bibliotheekboeken, maar ook de dvd's, luisterboeken en tijdschriften voor zes weken uitgeleend. Tijdens de sluitingsperiode van de Lichtenvoordse bibliotheek zijn de vestigingen Borculo, Ruurlo, Neede, Winterswijk en Groenlo van de Bibliotheek Oost-Achterhoek wel geopend. Men kan gedurende de sluitingsweek in al deze vestigingen terecht om boeken in te leveren én om nieuwe te lenen.

VakantieBieb-app cadeautje Bibliotheek
Elk jaar bieden de Nederlandse bibliotheken alle Nederlanders in de zomervakantie een cadeautje aan. De VakantieBieb biedt voor het zesde jaar een mooi aanbod van boeken, die men gratis op een tablet of een mobiel kan zetten. In de VakantieBieb vindt men boeken voor volwassenen én voor kinderen. Deze kunnen, als ze eenmaal in de 'boekenkast' staan, ook gelezen worden als men geen WiFi heeft. De app is verkrijgbaar in de AppStore en de PlayStore en kan gratis gedownload worden.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden