Deelnemers aan de Kramp Traptrekkerrace. Foto: archief Tractor Sterrit Lievelde
Deelnemers aan de Kramp Traptrekkerrace. Foto: archief Tractor Sterrit Lievelde

Voor jong en oud: loeigezellig programma tijdens de Tractor Sterrit

LIEVELDE - Zaterdag 24 augustus wordt de zevende editie van de Tractor Sterrit verreden. Inschrijven is niet meer mogelijk, maar ook de start van de sterrit om 13.00 uur is elk jaar een waar spektakel om mee te maken. Om 15.00 uur start het programma in de speciaal ingerichte kinderweide.

Alle soorten en maten tractoren zullen aan de start verschijnen. Het belooft weer een mooie tocht door de Achterhoek te worden met brute verrassingen. Eentje kan de organisatie alvast verklappen: bij instandhouding van het huidige natuurbrandrisico 'regulier' gaat het weer vol gas door de Berenkuil.

Kinderweide
Ook aan de kinderen en overige geïnteresseerden zonder tractor is gedacht. Het terrein van Lensink is overdag gratis toegankelijk voor een hapje en een drankje. Om 15.00 uur start het programma in de speciaal ingerichte Kinderweide.

Loeigezellig programma
Van boerenspellen tot steltlopen en van klimwand tot een parcours voor tuintrekkers, er is deze middag van alles te beleven. Ook kun je geschminkt worden, ondertussen een ijsje of suikerspin eten en even stoom afblazen op het grote springkussen. Aan het eind van de middag ontvangen alle kinderen een leuke attentie.

Kramp Traptrekkerrace
Onder toeziend oog van de aanwezige toeschouwers gaan de kinderen in verschillende leeftijdscategorieën van start tijdens de Kramp Traptrekkerrace. De organisatie hoopt op veel animo, dus vergeet niet je traptrekker mee te nemen. Immers, jong geleerd is oud gedaan. De race vindt om 17.00 uur plaats en voor de winnaars zijn er prijzen.

Live muziek
De Deale is het buitenpodium van het Trekkerbal. Vanaf 16.00 uur gaat het muzikale programma van start. Dit jaar treden op The Dudes of Hengel. Twee multi-instrumentale Dudes met een passie voor Country Rock 'n Roll.


www.tstl.nl.

Meer berichten