Zondag 1 september vindt in Lichtenvoorde de Restantenmarkt plaats. Foto: PR
Zondag 1 september vindt in Lichtenvoorde de Restantenmarkt plaats. Foto: PR

Grote opruiming in Lichtenvoorde

LICHTENVOORDE - De allerlaatste ronde van de sale, alles moet weg. De ondernemers in het centrum van Lichtenvoorde hebben de ruimte weer nodig voor de nieuwe collectie nu het winterseizoen er weer aan zit te komen. Vandaar dat zij er voor hebben gekozen met elkaar tijdens de koopzondag op 1 september een restantenmarkt te organiseren.

"We zien bij onze collega's in andere plaatsen dat de restantenmarkt een succes is, zowel voor de ondernemer als voor de consument", geeft Renate van ZIJmode aan. "Een goede reden om het ook in Lichtenvoorde eens te proberen. Voor ons als ondernemers ruimt het lekker op in het magazijn en voor de consument zijn het mooie koopjes." De restantenmarkt is een week voor de Lichtenvoordse kermis. Een mooie gelegenheid om nog een en ander aan te schaffen en toch wat geld over te houden voor de kermis.

Laat kinderen hun kamer opruimen
Om ook kinderen te betrekken bij de Restantenmarkt, wordt er op de markt in Lichtenvoorde een kinderrommelmarkt gehouden. "Voor kinderen is het leuk om hun eigen spulletjes te mogen verkopen zodat ze van dat geld weer wat nieuws kunnen kopen", aldus Jorieke, een van de initiatiefneemsters . "Eigenlijk is het voor hen ook een opruiming om weer ruimte te maken voor nieuw speelgoed. In de feestmaanden krijgen zij vaak weer nieuw spul cadeau." Een tip die de organisatie dan ook heeft voor alle kinderen is dat ze hun kamer maar eens goed moeten opruimen. Aanmelden kan nog tot en met vrijdag 30 augustus.

De Restantenmarkt is van 13.00-17.00 uur. Het is dan tevens zoals elke eerste zondag van de maand een koopzondag.


Facebook: Lichtenvoordenl

Meer berichten