Korte voorstellingen op ludieke locaties in Zieuwent. Foto: archief Elna
Korte voorstellingen op ludieke locaties in Zieuwent. Foto: archief Elna

Vertelfestival vol superhelden

ZIEUWENT - Lionel Messi, Spiderman, Foeksia de mini heks, Lucky Luke, Juf Ank, Bennie Boers of gewoon je eigen buurman…. We hebben allemaal een 'superheld'. En wat is er nu leuker dan te luisteren en te kijken naar spannende verhalen over helden. Op 15 september kunnen kinderen samen met hun (groot)ouders weer genieten van het Vertelfestival. De entree is gratis.

Er komen heel veel superhelden voorbij en wie weet ben jij zelf ook een held. De gezamenlijk start vindt om 13.00 uur plaats op het terrein van de speeltuin aan De Waareise in Zieuwent. Daarna zullen de bezoekers in groepjes uiteengaan en door een bijzondere gids naar de verschillende locaties worden gebracht. Op elke locatie vindt er een korte voorstelling plaats. Er zijn 4 verhalen voor de onderbouw en 4 verhalen voor de bovenbouw.

Na afloop van de verhalen zijn er activiteiten in de speeltuin en is er een gezellige nazit. Kinderen uit heel Oost Gelre zijn van harte welkom. Het Vertelfestival is een initiatief van Stichting Fratsen.


www.stichtingfratsen.nl

Meer berichten