Tafeltennis is een spel voor jong en oud. Foto: Barbara Pavinati/archief Achterhoek Nieuws
Tafeltennis is een spel voor jong en oud. Foto: Barbara Pavinati/archief Achterhoek Nieuws (Foto: )

Litac trapt af met najaarscompetitie

Litac trapt af met najaarscompetitie

LICHTENVOORDE - De zomerpauze is vrijdag 13 september definitief voorbij; het nipt uit de tweede divisie gedegradeerde Sittard komt op bezoek in de Zandschoppe. Een wel zeer zware opmaat naar het nieuwe seizoen in de derde divisie voor het kwartet Aaron Albeck, Sander Spijkers, Pim Kuipers en Jarno de Kruijff. Edwin Rensen zal alleen als de nood aan de man komt invallen.

Het wordt een strijd tegen relatief onbekende teams, zodat elke voorspelling omtrent de kansen mank gaat. Een voordeel is dat de uitwedstrijden wat minder ver zijn (behalve Sittard). De overige teams komen uit Zevenaar, Apeldoorn, Boxtel en Veghel. Voor het eerst werd gekozen voor het spelen van de thuiswedstrijden op vrijdag zoals ook de overige teams spelen, wat zeker tegemoet komt aan de sfeer, die op de (late) zaterdagavond vaak ontbrak. Ook de zes teams van dynamic tennis staan klaar om op zondag 22 september aan de nieuwe competitie te beginnen. De trainingen daarvoor zijn inmiddels weer begonnen.

Open huis
Geïnteresseerden die kennis willen maken met tafeltennis of dynamic tennis kunnen daarvoor tijdens de open dag op zondagmiddag 13 oktober en op de onderstaande dagen en tijden terecht. Of kom een avond meespelen op donderdag 26 september van 18.30 tot 20.00 uur (jeugd) en van 20.00 tot 21.30 uur (volwassenen).

Tafeltennis jeugd maandag of donderdag om 16.00 uur
Volwassenen recreatief tafeltennis of dynamic tennis donderdag vanaf 20.00 uur

Meer informatie via Harry Breuker op telefoonnummer 06-1309 0326. Of mail naar trainers@litac.nl. De Zandschoppe is gevestigd aan de Varsseveldseweg 62a.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden