Kijkplezier voor bewoners Antoniushove

LICHTENVOORDE – In woonzorgcentrum Antoniushove wordt iedere vrijdag een programma uitgezonden van de omroep ZSOM. Hierbij het programma voor vrijdag 20 september aanstaande.

Bloemencorso Beltrum 2019
Tien grote corsowagens beplakt met vele honderdduizenden dahlia's reden op zondag 1 september 2019 door de straten van Beltrum . Gemaakt door bouwers die dag en nacht aan de wagens hebben gewerkt. De muziek en de figuratie op en rond de wagen maakten de optocht helemaal af. Honderden vrijwilligers uit Beltrum hielpen mee om samen de duizenden bezoekers een fantastisch bloemencorso te bezorgen. De ZSOM stond met de regiewagen en drie camera's bij het Hassinkhof.
De bloemencorso's 2019 van Rekken, Winterswijk, Beltrum en Lichtenvoorde kunnen later ook terug worden gekeken op de website.

ZSOM Regiojournaal
Het Regiojournaal stelt ook dit jaar kijkers op de hoogte van het laatste nieuws en actualiteiten van de afgelopen twee weken uit de regio.

Openluchtspel Borculo
Op 26 juli heeft de ZSOM opnames gemaakt van het openluchtspel "de Eeuwige Strijd", in het openluchttheater 't Galgenveld te Borculo. Het spel speelt omstreeks 1885 op Terschelling.
Het is een bewerking van het boek "Arjen" van Cor Bruyn.
Het gaat over de weduwe Keyke van Reyn die in het Kooihuis woont met haar twee zoons en een dochter.
De oudste zoon baart haar veel zorgen, hij is erg onbestendig en weet niet wat hij wil.
Hij is de opvolger maar heeft geen zin al dat boerenwerk, liever gaat hij jutten op het strand.
Het publiek kon genieten van een goed spel met de nodige dramatiek. Geniet vandaag van het derde en laatste bedrijf.


www.zsom.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden