EG Photography
EG Photography (Foto: Emma Groenenboom)

Checklist bij de aankoop van raamdecoratie op maat

Wil je houten jaloezieën kopen? Of misschien andere raamdecoratie op maat? Dat is begrijpelijk, want het is een smaakvolle zonwering voor in huis. Je combineert functie en design op een effectieve, modieuze manier. Maar er zijn wel wat zaken om op te letten, want er komt natuurlijk wel het een en ander bij kijken voordat die raamdecoratie er hangt. Je moet goed kijken naar je woning, de mogelijkheden, je smaak en je budget, natuurlijk. Kijk even mee door deze snelle checklist.

Weet wat je wilt
Als je al keuzes hebt gemaakt scheelt dat een boel. Maar als je nog helemaal geen idee hebt wat voor raamdecoratie het moet worden, kun je altijd gaan oriënteren bij een specialist. Inhuis Plaza is een dergelijke specialist in raamdecoratie. Het is een populair adres voor mensen die houten jaloezieën willen kopen. Maar ook andere raamdecoraties, van hout of van andere materialen, zijn te vinden bij deze vakmensen. Ze kijken graag met je mee naar jouw woonwens en zoeken daar een passende oplossing bij, rekening houdend met de functie, je smaak en je budget. Goede oriëntatie is de eerste stap.

Keuzemogelijkheden
Vervolgens ga je kijken wat het precies moet gaan worden. Worden het de genoemde houten jaloezieën? Die kun je in verschillende maten krijgen, van verschillende FSC-gekeurde houtsoorten in allerlei kleuren. Maar ook als je voor gordijnen gaat is het aanbod groot. Je kunt gaan voor een praktisch rolgordijn, maar ook voor sfeervolle plissé- of vouwgordijnen. Deze zijn ook allemaal op maat verkrijgbaar voor jouw woning, in meer kleuren dan je nu kunt bedenken. Een leuk detail van plisségordijnen: deze kunnen niet alleen naar beneden, maar ook omhoog. Zo kun je dus het licht binnenlaten, maar de felste stralen buitenhouden. En ze zien er nog stijlvol uit ook.

Ga voor zekerheid met Inhuis Plaza
Het belangrijkste punt van onze checklist: ga je raamdecoratie niet zelf bevestigen als je niet zeker weet of het je lukt. Natuurlijk zijn er handige klussers die dit heel goed zelf kunnen doen. Maar daar tegenover staan aanzienlijk meer mensen die het zelf niet kunnen. Op maat gemaakte raamdecoratie komt het best tot zijn recht wanneer het mooi strak, stevig en recht is bevestigd. En je moet er toch niet aan denken dat je zojuist gekochte houten jaloezieën weer naar beneden komen vallen! Inhuis Plaza heeft professionele monteurs die jouw gekochte raamdecoratie vakkundig installeren. Zo ben je verzekerd van een levensduur van je raamdecoratie en kun je er nog vele jaren van genieten.

Dit artikel wordt u aangeboden door Inhuis Plaza. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden