De winnaar van het Bloemencorso 2019 in Lichtenvoorde. Foto: Theo Huijskes
De winnaar van het Bloemencorso 2019 in Lichtenvoorde. Foto: Theo Huijskes

Bloemencorso Lichtenvoorde zaterdag en zondag te bewonderen bij SBS6

In beeld gebracht door jubilerend ZSOM uit Groenlo

Door Theo Huijskes

OOST GELRE - ZSOM (Ziekenomroep Sound Of Music) in Groenlo is onlangs bijzonder verrast verblijd met een nagekomen cadeautje in verband met het in juli gevierde veertigjarig bestaan van deze populaire, in de gehele regio omarmde omroep. De landelijke commerciële omroep SBS6 heeft namelijk besloten om de door ZSOM gemaakte beeldmontage van het Bloemencorso 2019 in Lichtenvoorde tweemaal over uit te zenden. "En daar zijn wij heel trots op en tegelijkertijd heel blij mee", aldus Grollenaar Hans Huitink, voorzitter en secretaris van ZSOM.

In samenwerking met het bestuur van de Stichting Bloemencorso Lichtenvoorde heeft ZSOM, mede dankzij de inzet van diverse vrijwilligers die deze ziekenomroep bijstaan, de beeldmontage op zondag 8 september jl kunnen maken.
Zoals hiervoor reeds vermeld, ziet de omroep de uitnodiging van SBS6 als een fantastisch sluitstuk, beter gezegd mooie bekroning van het jubileumjaar.
"Reeds jaren achtereen maken wij opnames van diverse bloemencorso's in de regio. Zo zijn dit jaar naast Lichtenvoorde ook de corso's van Rekken, Winterswijk en Beltrum opgenomen", vertelt Huitink. "De opnames zijn in eerste instantie bedoeld voor de zieken- en bejaardenhuizen van diverse instellingen, zoals Marga Klompé, Careaz en het Streekziekenhuis Koningin Beatrix in Winterswijk. Instellingen die ook wekelijks een televisieprogramma van ons krijgen aangeboden. In het verlengde daarvan is deze aangeboden kans een unicum."
De tv-uitzendingen bij SBS6 vinden plaats op zaterdag 21 september van 15.30 uur tot 16.00 uur en op zondag 22 september van 11.00 uur tot 11.30 uur.


www.zsom.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden