Irene Waalder open haar eigen schoonheidssalon. Foto: PR
Irene Waalder open haar eigen schoonheidssalon. Foto: PR

Schoonheidssalon Beauty by Irene opent haar deuren

LICHTENVOORDE - Lichtenvoorde is een schoonheidssalon rijker. Irene Waalder is op 1 september gestart met haar eigen praktijk aan de Lievelderweg 76-b. Beauty by Irene is een plek waar huidverzorging, huidverbetering en wellness samengaan. De salon staat voor persoonlijke aandacht, eerlijk advies, kwaliteitsproducten, resultaat en een ontspannen sfeer.

Met zestien jaar ervaring is Irene Waalder geen onbekende in het vak. Met de opening van haar eigen salon gaat een langgekoesterde wens in vervulling. "In mijn salon staan aandacht voor de klant en zijn of haar wens centraal", vertelt de allround schoonheidsspecialiste. "Ik vind het belangrijk dat mensen zich thuis voelen tijdens een behandeling met de beste producten en dat ze daarna met een goed en ontspannen gevoel weer naar huis gaan."

De behandelingen bij Beauty by Irene zijn belevingen. Zowel mannen als vrouwen kunnen er terecht voor de hoogwaardige Cenzaa-behandelingen op maat. Ook biedt de praktijk bindweefselmassage en/of fruitzuurbehandeling in het gelaat aan voor een steviger en soepelere huid en het aanpakken van huidproblemen. "De producten van Cenzaa zijn natuurlijk, dierproefvrij en bevatten geen minerale oliën, parabenen of andere overbodige toevoegingen. Hiermee kan ik echt iedere huid perfect behandelen met zichtbare huidverbetering tot gevolg. Uiteraard kunnen klanten ook voor andere behandelingen zoals epileren, harsen en pedicure bij de salon terecht."

Afspraak maken
Stralend naar een feestje, dag- of bruidsmake-up? Beauty by Irene werkt naast Cenzaa met de gezonde, hoogwaardige, minerale make-up van het merk Lily Lolo, dat geschikt is voor elke huid en deze voedt en beschermt. Belangstellenden zijn van harte welkom bij Beauty by Irene. Voor een behandeling en voor een persoonlijk advies. Kijk op de website voor meer informatie, de openingstijden en het maken van een afspraak.


www.beauty-by-irene.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden