Uitslagen De Blauwe Doffer

GROENLO/LICHTENVOORDE - Ter afsluiting van het seizoen nam De Blauwe Doffer zaterdag 14 september deel aan twee concoursen. Vanuit Melun start de laatste jongeduivenvlucht en in Niergnies startte de laatste natourvlucht.

M. Klein Falckenborg pakte in de vereniging de eerste prijs en vervolgens de eerste 18 prijzen op rij om dan te eindigen met een totaalscore van 22 uit 29. In de C.C. constateert hij de eerste twee prijzen en kwam hiermee tot een score van negen duiven bij de eerste tien. Verder eindigde hij met 8 prijzen bij de eerste 10 in de afdeling 9 Zuid. Tweede op de uitslagenlijst is B. Volmer met 3 uit 13. Derde met 2 uit 20 is C. Levers.
Negen liefhebbers leveren 99 duiven aan waardoor er 25 prijzen konden worden gewonnen. De lossing was om 9.00 uur. De eerste prijsduif werd om 13.20.23 uur geklokt door de combinatie Heezen-Goossens. De laatste prijsduif werd geklokt door B. Volmer.
De uitslag: de combinatie Heezen-Goossens pakt de eerste prijs (met de eerst getekende duif), had drie duiven bij de eerste tien en scoort in totaal 50% prijs met 5 uit 10. - Tweede werd F. Nijhof met vijf duiven bij de eerste tien en in totaal meer dan 50% prijs met 9 uit 14. Derde werd H. Goossens met 2 uit 3.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden