Kledinginzameling voor St. Paardrijden Gehandicapten in Oost Gelre

OOST GELRE - Het moet voor iedereen mogelijk zijn om te komen paardrijden en mennen. Daarom rekent de Stichting Paardrijden Gehandicapten lage tarieven voor het paardrijden en mennen onder deskundige (be)leiding en begeleiding. Een kledingactie maakt dit mogelijk. Daarnaast is er geld nodig om de materialen, koetsen en liften in goede conditie te houden.

In diverse gemeenten in de regio worden er daarom voor de stichting kledinginzamelingen gehouden. Dit wordt gedaan door de VPGO (Vereniging Paardrijden Gehandicapten Ondersteuning). Binnenkort ook in de gemeente Oost Gelre, en wel in week 39 en 40, van plusminus 26 oktober tot en met 1 oktober.

De stichting die roept mensen daarom op in hun kasten te kijken en kleding in de bij hen thuis geleverde VPGO zak te doen. Op deze zak is vermeld op welke dag de kleding aan huis wordt opgehaald. Wie aan één zak niet genoeg heeft, mag daarnaast ook eigen plastic zakken gebruiken. Voor meer informatie over het paardrijden, mennen en vrijwilligerswerk bij de stichting kan men terecht op de website.


www.spg-oostachterhoek.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden