Kinderspelen 2019. Foto: PR
Kinderspelen 2019. Foto: PR (Foto: )

St. Caecilia houdt inloopavond

LICHTENVOORDE - Dit jaar mocht St. Caecilia zich met de kermis in Lichtenvoorde presenteren tijdens de kinderspelen. De insteek was zelf muziek maken. Onder een kleurig versierde partytent lagen diverse blaasinstrumenten klaar om uitgeprobeerd te worden. De dwarsfluit, saxofoon, trompet, klarinet en trombone waren favoriet, maar het allerleukst was blazen op de grote zware bas. Enthousiaste leden van de harmonie gaven de kinderen en ouders/verzorgers één op één uitleg over de verschillende instrumenten. Hierna kon het uitproberen beginnen. Voor wie meer wil is er een inloopavond.

De drumband van St. Caecilia had een workshop samengesteld. Op een lange rij witte emmers kon, op muziek van de Snollebollekes, gezamenlijk gedrumd worden waarbij iedereen, jong en oud, mee kon doen. Het enthousiasme spatte eraf bij iedereen die zijn/haar ritmegevoel liet horen en het publiek deed al dansend en klappend mee.

Inloopavond
Wie St. Caecilia op zondag en maandag tijdens het Bloemencorso door de straten van Lichtenvoorde heeft zien lopen, en wie het leuk lijkt om daar volgend jaar ook bij te zijn, is welkom op de inloopavond van woensdag 18 september vanaf 19.00 uur bij Den Diek. De Drumband geeft een inloopavond waarbij het Start-Up programma wordt uitgelegd.
Er is een mogelijkheid om in te tekenen voor vier gratis proeflessen. Hier staat individuele aandacht centraal in een veilige en vooral leuke leeromgeving. Na afloop is er een certificaat en kunnen kinderen en/of hun ouder(s) en/of verzorger(s) zich aanmelden voor verdere vervolg van het Start-up programma.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden