Family Day bij Intratuin Bredevoort

BREDEVOORT - Intratuin Bredevoort houdt op zondag 10 november opnieuw een Family Day. Op deze dag is bij Intratuin er van alles te zien en te beleven voor het hele gezin.

Het is de achtste editie van Family Day, waarin diverse ondernemers en standhouders meewerken. Family Day is gratis toegankelijk en duurt van 10.00 tot 17.00 uur.
Het tuincentrum is dan helemaal in de najaars- en kerstsfeer. Er worden diverse ideeën getoond om het huis, de tuin en het terras sfeervol aan te kleden voor de komende wintermaanden.
Er worden demonstraties gegeven zodat iedereen thuis zelf aan de slag kan. Op de kerstafdeling kan men kennismaken met de nieuwste trends en ideeën voor de feestdagen. In de koffiehoek in Intratuin Bredevoort valt veel te genieten van de heerlijke drankjes en lekker gebak, belegde broodjes enzovoorts.

Natuurlijk is er medewerking met bedrijven die goed aansluiten bij de activiteiten voor het hele gezin. Ook is er muzikale omlijsting van de dag. 's Morgens treedt het Aaltens Evergreenkoor op en 's middags Sandra Vanreys met haar leerlingen.
Ook is er voor de kleintjes vertier: zij kunnen zich laten schminken. Verder is er gratis popcorn of een suikerspin.

Family Day is op zondag 10 november van 10.00 tot 17.00 uur.
In deze periode, tot en met 22 december, is Intratuin Bredevoort elke zondag open van 11.00 tot 17.00 uur.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden