Leden van St. Caecilia komen weer langs de deuren om loten te verkopen. Foto: Emiel Berendsen
Leden van St. Caecilia komen weer langs de deuren om loten te verkopen. Foto: Emiel Berendsen (Foto: )

Lotenactie St. Caecilia

LICHTENVOORDE - De Harmonie en Drumband St. Caecilia komt vanaf 8 oktober weer bij mensen aan de deur met de jaarlijkse loten- en donateursactie. Daarbij zijn Iris-cheques te winnen met als hoofdprijs 250 euro. De opbrengst van de loterij komt ten goede aan het voortbestaan van de vereniging.

Muziek bepaalt de sfeer in gezelschappen en heeft een stevig fundament in de Lichtenvoordse samenleving. Als vereniging gelooft St. Caecilia sterk in het nut van muziek op de (lokale) maatschappij. Muzikale omlijsting bij de Dodenherdenking, op Nationale Veteranendag, bij het Bloemencorso, het vogelschieten. Muziek geeft diepgang en maakt iets in mensen los. Daarnaast verzorgt de vereniging elk jaar weer een aantal leerzame en interessante muzieklessen op de basisscholen gevolgd door de inmiddels bekende blazersklas. Ook doet de vereniging graag iets terug en geeft daarom ieder jaar een aantal gratis toegankelijke concerten.

De vereniging is dankbaar voor steun in welke vorm dan ook. De komende weken kunnen inwoners een van de leden verwachten die vragen of er interesse is om St. Caecilia te steunen en een lot te kopen voor de jaarlijkse loterij. De vereniging hoopt weer op uw steun te mogen rekenen. De opbrengsten komen ten goede aan de zaalhuur, aanschaf en onderhoud van instrumenten en werving van nieuwe leden.

De uitslag van de trekking wordt gepubliceerd in de Elna van week 48.

Meer berichten