Edith van Londen, Uniek Gesprek
Edith van Londen, Uniek Gesprek

Uniek Gesprek helpt je vooruit met luisterend oor en reiki

'Ik geef mensen lichtpuntjes mee zodat ze verder kunnen'

LICHTENVOORDE – Heb je behoefte aan een luisterend oor? Wil je gewoon je verhaal kwijt zonder dat je gelijk bij een coach of therapeut terecht komt? Of wil je een ontspannende reikibehandeling? Ja? Dan ben je bij Edith van Londen aan het juiste adres. Sinds 1 juli heeft zij een sfeervolle praktijk aan huis waar zij unieke gesprekken voert. Haar bedrijf heet dan ook Uniek Gesprek.

"Ik heb mij als kind altijd een buitenbeentje gevoeld. Ik denk en voel de dingen heel anders. Dat gaf mij vroeger het gevoel er nooit helemaal bij te horen. Toen ik erachter kwam dat ik hoogsensitief was, viel alles op zijn plek. Ik begreep mijzelf beter en toen begon het proces van mijzelf accepteren zoals ik ben," vertelt Edith openhartig. "In deze zoektocht miste ik een gesprek waarin ik over mijzelf kon praten zonder adviezen, therapie en methodes. Een mens is namelijk deskundig over zijn eigen leven en weet vaak zelf heel goed wat voor hem of haar werkt. Zo is eigenlijk Uniek Gesprek ontstaan."

Goed luisteren
Edith: "Door mijn empathisch vermogen stel ik de juiste vragen en komen mensen tot inzichten. Ik heb veel humor en kan heel makkelijk iemand opbeuren. Ik geef mensen lichtpuntjes mee zodat ze verder kunnen. Dat maakt mijn gesprekken uniek. Als mensen eenmaal hun verhaal hebben verteld, kunnen ze datgene waar ze mee zitten relativeren en hebben ze door mijn vragen orde in hun hoofd gekregen. Ik kan heel goed luisteren en motiveren. Ik zie mogelijkheden vanaf een heel pril stadium, ook als deze voor anderen nog niet zichtbaar zijn. Vandaag de dag hebben we geen tijd meer om naar elkaar te luisteren. Bij Uniek Gesprek wordt er weer naar je geluisterd. Je krijgt de tijd om alles op een rijtje te zetten. Vaak ben je na het gesprek opgelucht, omdat je je verhaal hebt kunnen doen en begrepen bent. Mijn gesprekken geven je weer energie om verder te gaan en ik wil de mensen dan ook van harte uitnodigen uit om dat te komen ervaren."

Diepe ontspanning
"Tijdens mijn zoektocht kwam Reiki op mijn pad. Door mezelf veel Reiki te geven, kwam er een innerlijke rust in mij. Reiki is voor mij spanningen loslaten en diepe ontspanning bereiken," legt Edith uit, "Mensen kunnen bij mij komen voor een behandeling, zodat ze deze ontspanning zelf kunnen ervaren."

Afspraak?

"Met Uniek Gesprek wil ik je vooruithelpen door te luisteren, motiveren, stimuleren of inspireren. Interesse? Je kan mij bellen of mailen voor een afspraak. Iedereen is welkom," besluit Edith haar verhaal. 

Uniek Gesprek, Van Heijdenstraat 4, 7131 CB Lichtenvoorde
Tel:06-36438874uniekgesprek@gmail.com  www.uniekgesprek.nl

Dit artikel wordt u aangeboden door Uniek Gesprek. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden