Vlnr: Stephanie Klein Holkenborg, Auke Borckink, Patrick en Ellen Huinink, Robert en Hermien Harbers, Carlo en Miranda Berendsen, Jarno en Hanny Dibbets, Angelien en Werner Hegeman. Foto: Jurgen Pillen
Vlnr: Stephanie Klein Holkenborg, Auke Borckink, Patrick en Ellen Huinink, Robert en Hermien Harbers, Carlo en Miranda Berendsen, Jarno en Hanny Dibbets, Angelien en Werner Hegeman. Foto: Jurgen Pillen (Foto: )

Wessels Tegels huldigt vier zilveren jubilarissen

LICHTENVOORDE - Ellen Huinink, Robert Harbers, Jarno Dibbets en Carlo Berendsen werken samen al honderd jaar bij Wessels Tegels. Reden voor de directie om de vier jubilarissen een receptie aan te bieden in de grote zaal van de Koppelpaarden.

Auke Borckink en Werner Hegeman spraken namens de directie het viertal toe ten overstaan van collega's, vrienden en familie. De jubilarissen werden geprezen voor hun inzet en loyaliteit door de jaren heen. Werner en Auke vertellen: "Mede door hun inzet beschikt Wessels Tegels nu over een grote en tevreden klantenkring en alleen met dit soort mensen realiseert een bedrijf de basis waarop verder kan worden gebouwd. Het mooie van een dergelijke langdurige samenwerking is natuurlijk dat je elkaar door en door kent en precies weet wat je aan elkaar hebt." Daarop werden de jubilarissen en hun partners zonder wiens hulp zij deze inzet niet hadden kunnen doen in de bloemetjes gezet. Geheel volgens de traditie bij Wessels Tegels werd het feestje nog tot in de late uurtjes voortgezet.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden