De winnende foto die Yoran Domhof maakte van de maquette van 6Kamp op de steiger op hun bouwlocatie.
De winnende foto die Yoran Domhof maakte van de maquette van 6Kamp op de steiger op hun bouwlocatie. 

Yoran Domhof wint fotowedstrijd Bloemencorso 2019

Algemeen

LICHTENVOORDE - De Stichting Bloemencorso Lichtenvoorde roept al heel wat jaren fotografen op om hun mooiste corsofoto in te sturen. Dit jaar werd er zelfs een record aantal van 324 foto's ingestuurd. Uit alle inzendingen werd de foto van Yoran Domhof gekozen als winnaar.
Yoran presteerde het zelfs om ook de zevende prijs te winnen.

De vakkundige jury bestond dit jaar uit Rick Mellink, Jurgen Pillen, Peter Griess, Bas Wekking en Lawrence Mooij. Het was ook dit jaar weer een helse klus om de mooiste foto's uit te zoeken. Aspecten die bij de beoordeling onder meer een rol spelen zijn de compositie, het onderwerp, de lichtinval, storende elementen en de scherpte.

Alle inzendingen krijgen een uniek nummer en worden anoniem beoordeeld. Pas als de winnaar is gekozen, krijgt de jury te zien wie de inzender is.

Naast een eervolle vermelding in het programmaboekje 'Corso in Zicht', worden de foto's ook tentoongesteld tijdens de maquettepresentatie op de zomermarkt in juli 2020. Ook kunnen de foto's worden gebruikt ter promotie van het corso. De winnende foto's zijn nu alvast te bewonderen op www.bloemencorso.com

Uitslag fotowedstrijd 2019: 1. Yoran Domhof; 2. Erik van de Groep; 3. René van der Wal; 4. Dianne Grotenhuis; 5. Rudi Pierik; 6. Ton Takken; 7. Yoran Domhof; 8. Aljoscha Broshuis; 9. Janette van Egten; 10. Hans Braskamp.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant