Vlnr: Johan Mussche, Judith Heinen-Wichman, Astrid Wissink-Tankink en Martin Domhof zijn samen goed voor maar liefst 102,5 dienstjaren.
Vlnr: Johan Mussche, Judith Heinen-Wichman, Astrid Wissink-Tankink en Martin Domhof zijn samen goed voor maar liefst 102,5 dienstjaren. (Foto: )

Vier jubilarissen bij Huls Lichtenvoorde

LICHTENVOORDE - Ondanks de op hand zijnde sluiting was het op 31 oktober feest bij Huls Lichtenvoorde. Op die dag werd werd er stilgestaan bij het feit dat er op de Lichtenvoordse locatie van Zwanenberg Food Group in 2019 maar liefst vier jubilarissen zijn.

Astrid Wissink-Tankink (40 jaar in dienst), Judith Heinen-Wichman (25 jaar in dienst) en Johan Mussche (12,5 jaar in dienst) hebben hun officiële dag allemaal al gehad. Voor Martin Domhof (25 jaar in dienst) is het binnenkort ook zover. Onder het genot van een heerlijk buffet en een drankje werd er met collega's en familie van de jubilarissen stilgestaan bij deze mijlpalen. In speeches van het afdelingshoofd en de personeelsvereniging werd nog eens kort aangehaald wat deze collega's voor de locatie hebben betekend en kwamen er korte anekdotes van elk van hen voorbij en werden er cadeaus en bloemen overhandigd.

Huls Lichtenvoorde wil namens het management en alle collega's de jubilarissen nogmaals heel hartelijk danken voor hun inzet in de afgelopen jaren en we wensen ze voor de toekomst alle goeds toe.

Meer berichten