Sinterklaas logeert in een speciaal voor hem ingerichte kamer in de Antoniushove.
Sinterklaas logeert in een speciaal voor hem ingerichte kamer in de Antoniushove. (Foto: Careaz)

Sinterklaas logeert in de Antoniushove

LICHTENVOORDE - Het duurt niet lang meer voordat Sinterklaas met zijn pieten in Nederland aankomt. De Goedheiligman logeert ook dit jaar weer in Careaz Antoniushove in Lichtenvoorde, waar hem, naast een heerlijk bed, een feestelijk ingerichte kamer wacht zodat hij zich gauw thuis voelt. Iedereen is vanaf 20 november van harte welkom deze kamer te bezoeken.

Hoewel Sinterklaas de komende tijd ontzettend druk is en daardoor niet altijd aanwezig is, staat de deur van zijn logeerkamer ook nu weer open om even te komen kijken. De Sint is dol op tekeningen of andere plakwerkjes, dus kinderen die op bezoek komen: versier de kamer gerust!

Kom langs!
Iedereen is van harte welkom om de slaapkamer van Sinterklaas in Antoniushove te bezoeken. Vanaf 20 november tot 6 december tussen 09.30 en 17.00 uur staat de deur van de logeerkamer open. Om iedereen de gelegenheid te geven te komen kijken, vragen wij groepen van te voren een afspraak te maken via de receptie van Careaz Antoniushove via telefoonnummer 0544-372 064.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden