MFA De Treffer. Foto: PR.
MFA De Treffer. Foto: PR.

Bridgen voor kerstpakketten

LICHTENVOORDE - Op vrijdagmiddag 22 november organiseert de KBO in De Treffer een bridgedrive ten behoeve van de Parochiële Caritas Instelling (PCI). Deze instelling probeert daar waar andere instanties geen hulp meer kunnen bieden mensen te helpen, vooral op financieel gebied.

Dit doet PCI onder andere door het verstrekken van kerstpakketten voor mensen die wel eens een extraatje kunnen gebruiken. De aanvragen voor dit extraatje worden steeds talrijker. Een reden voor het bestuur van de PCI de KBO te verzoeken een bridgedrive te organiseren waarvan de opbrengst bedoeld is voor deze kerstpakketten. Een verzoek waaraan de KBO opnieuw graag gehoor geeft.

De bridgedrive vindt plaats van 13.30 uur tot circa 17.00 uur. Om 15.00 uur is er een half uur pauze. Het maximale aantal deelnemers is 3 lijnen van 12 paren. De kosten bedragen 6 euro per persoon. Behalve een gratis kopje koffie/thee en de kans op een leuk prijsje, draagt u bij aan een stukje kerstvreugde bij hen die dit zo nodig hebben.

Opgeven kan tot uiterlijk 18 november bij mevrouw A. Domhof (0544-351 782) of de heer Jos te Brake (06-5134 7611). Adres van DeTreffer: Raadhuisstraat 18a in Lichtenvoorde.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden