Prinses Famke Adema (met kroon) en Adjudante Sophie Domhof regeren het komende carnavalsjaar over de Zandbieters.
Prinses Famke Adema (met kroon) en Adjudante Sophie Domhof regeren het komende carnavalsjaar over de Zandbieters. (Foto: )

Even geen voetbal, eerst knallen met carnaval!

HARREVELD - Zondag 10 november was de jaarlijkse rommelmarkt van carnavalsvereniging de Zandbieters bij Dorpshuis 't Kempken. Tijdens deze drukbezochte middag hadden de bezoekers de mogelijkheid om de leukste tweedehands spullen op de kop te tikken, hun creativiteit de vrije loop te laten en het lot te tarten met de diverse spellen. De middag werd muzikaal aangekleed door duo TweeFM dat zorgde voor de nodige sfeer.

Het hoogtepunt van de rommelmarkt was de bekendmaking van het nieuwe jeugdprinsenpaar. Na een dankwoord van hun voorgangers kwamen Prinses Famke Adema en Adjudante Sophie Domhof naar voren als de nieuwe hoogheden van de jonge zandbieters en zandbieterinnen. Zij zullen hun taak vervullen met de leus: 'Voor Famke en Sophie even geen voetbal, maar eerst knallen met carnaval'.

Het duurt nog even voor bekend wordt met wie dit jeugdpaar over het Zandbieterdorp mag regeren, een vraagstuk waarvan menig Zandbieter wakker ligt. Het prinsenpaar 2019-2020 van de Zandbieters wordt gepresenteerd tijdens de Pronkzitting op 23 november bij Dorpshuis 't Kempken. Dit belooft nu al een onvergetelijke avond te worden met optredens van: Dik den Onmundige, Hit It, Joost & Martijn, Jeroen Bekke en natuurlijk de Raad Van Elf. Het feest zal aan het einde van de avond naar een hoger niveau worden getild door DJ DouBBle B. Er zijn nog kaarten beschikbaar, neem hiervoor contact op met secretaris@zandbieters.nl.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden