Afbeelding

Prikkelz geeft workshop 'Proefjeslab chemische reacties'

Algemeen

GROENLO - Als een echte professor ga je aan de slag met chemische reacties. Bart van den Broek van Royaal spelen geeft de workshop ''Proefjeslab'. Je gaat uitvinden wat een chemische reactie is en wat niet. Hoe stoffen op elkaar reageren en natuurlijk met een paar knallers erbij.
Na afloop mag je je eigen gemaakte regenboog reageerbuis meenemen.

Kom jij meedoen op vrijdagmiddag 29 november? Meld je dan nu aan. Iedereen tussen de 8 en 12 jaar is welkom om de workshop mee te doen vanaf 14.45 uur. Deze actieve workshop duurt ongeveer 1,5 uur. Kosten zijn € 2,50 per persoon. Aanmelden kan alleen door een e-mail met naam en telefoonnummer te sturen naar info@prikkelzgroenlo.nl en er is plek voor 15 kinderen. Deze workshop vindt plaats in de Mattelier, Groenlo. Tussen 14.30 en 14.45 staat er een glas ranja voor je klaar. De workshop duurt tot 16.45 uur.

Je ontvangt van ons meestal binnen 1 à 2 werkdagen een bevestiging van de aanmelding. Mocht dit niet het geval zijn check dan even de spambox van je e-mail. Kijk voor een totaaloverzicht van onze activiteiten op www.prikkelzgroenlo.nl.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant