Cor zoekt samen met zijn kleinzoon Jaysen spulletjes uit voor de speelgoedactie. Foto: PR Maja Trading
Cor zoekt samen met zijn kleinzoon Jaysen spulletjes uit voor de speelgoedactie. Foto: PR Maja Trading (Foto: )

MaJa Trading deelt gratis speelgoed uit

LICHTENVOORDE - Sinterklaas is weer in het land en daarom vinden de medewerkers van Maja Trading aan de Van Reedestraat 12 dat alle kinderen een leuk cadeautje moeten krijgen. Vooral de kinderen waarvan ouders om welke reden dan ook minder te besteden hebben. Daarom geeft Maja Trading al het speelgoed en kindgerelateerde spullen helemaal gratis weg. De actie loopt tot aan de kerstdagen.

Groot en klein speelgoed, kinderboeken en dvd's maar ook kinderstoelen, maxi cosi's en bedjes, alles gaat gratis weg. Voor lezers van deze krant die aan deze actie bij willen dragen en speelgoed willen doneren, houdt Maja Trading zich van harte aanbevolen. Zo hoopt de tweedehandswinkel tot aan het einde van de actie de schappen goed gevuld te houden, om zoveel mogelijk kinderen te kunnen verrassen met een cadeautje in deze feestmaand. Spullen die na de actieperiode overblijven, komen ten goede aan Stichting Weggeefhoeken Nederland en aan Stichting Re-free. Deze vrijwilligersorganisaties zorgen er voor dat alle spullen terecht komen bij mensen die ze heel goed kunnen gebruiken.

Ook meehelpen?
Lever uw overtollige speelgoed en/of kindgerelateerde spullen in bij MaJatrading/Kringloop Lichtenvoorde aan de van Reedestraat 12. Belangrijk is dat de spullen schoon en compleet zijn zodat de medewerkers van MaJa Trading deze direct in de schappen kunnen zetten. De winkel is geopend op maandag van 13.00 tot 17.00 uur, dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.


www.majatrading.nl

Meer berichten