De oud-medewerkers genoten van een sfeervol diner bij State of Art.Foto: PR State of Art
De oud-medewerkers genoten van een sfeervol diner bij State of Art.Foto: PR State of Art (Foto: )

State of Art houdt oud-medewerkers en buren te vriend

LICHTENVOORDE - Op vrijdag 29 november vond traditiegetrouw het jaarlijkse oud-medewerkersdiner plaats op het hoofdkantoor van State of Art. Tijdens deze avond werden alle oud-medewerkers van de Albert Westerman Breimodefabriek, of voorheen Tricotagefabriek Albert Westerman, en State of Art door het managementteam warm ontvangen in het speciaal voor deze avond chique aangeklede bedrijfsrestaurant. Na een korte toespraak van operationeel directeur Martijn Mateman werd het diner geopend en kon men, onder het genot van heerlijke gerechten, verhalen van vroeger ophalen.

Naast het oud-medewerkersdiner vond op maandag 2 december de jaarlijkse buurtavond plaats bij State of Art. Onder het motto 'Liever een goede buur dan een verre vriend' werden de ontwikkelingen bij State of Art met de buurtbewoners gedeeld, waarna er van een heerlijk stamppotbuffet en een gezellig samenzijn kon worden genoten.

Beide avonden werden culinair verzorgd door Walter Kookt! met ondersteuning van Hein en Wiljo (van het voormalige Restaurant De Leeuw). Daarnaast was Buddy van Zutphen aanwezig voor muzikale begeleiding. State of Art dankt alle aanwezigen hartelijk voor deze beide gezellige avonden.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Wat vindt u?

Moet de naam van ons treinstation worden veranderd?Reageren!