Kees en Erich van der Velden treden als muziekformatie Jersey op tijdens de dansavond bij 't Zwaantje.
Kees en Erich van der Velden treden als muziekformatie Jersey op tijdens de dansavond bij 't Zwaantje. (Foto: PR Jersey)

Dansavond met livemuziek bij 't Zwaantje

Dansavond met livemuziek bij 't Zwaantje

LICHTENVOORDE - Alleen of met uw partner, vrienden, buren, familie, iedereen is vrijdagavond 13 december vanaf 20.00 uur van harte welkom bij HCR 't Zwaantje aan de Zieuwentseweg 1 in Lichtenvoorde. Met medewerking van tweemans-formatie Jersey organiseert plaatsgenoot Tonnie Lansink een gezellige feestavond met fijne dans- en achtergrondmuziek. Een uitgelezen kans om bekenden te treffen en het weekend goed te beginnen.

Jersey is een professioneel allround orkest bestaande uit een drummer en toetsenist, de broers Kees en Erich van der Velden. Tijdens een optreden maken saxofoon en accordeon het orkest compleet. Jersey is de sfeermaker voor feesten en partijen en beschikt over een zeer uitgebreid repertoire muziek uit de jaren 60, 70, 80 en de zeroes. Uiteraard komen ook de nieuwste hits en het Nederlandse en Duitstalige lied ruimschoots aanbod. De avond duurt tot 00.00 uur en de toegang bedraagt 8 euro.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Wat vindt u?

Moet de naam van ons treinstation worden veranderd?Reageren!