Mooie persoonlijke records en twee medailles voor LIVO op de Gelderse kampioenschappen korte baan zwemmen.
Mooie persoonlijke records en twee medailles voor LIVO op de Gelderse kampioenschappen korte baan zwemmen. (Foto: R. Holweg)

Zilver en brons voor LIVO-zwemsters op Gelderse kampioenschappen

LICHTENVOORDE - De LIVO-zwemploeg heeft zich tijdens de Gelderse korte baan-kampioenschappen in Nijmegen van haar allerbeste kant laten zien. De zwemmers kwamen goed gemotiveerd aan de start en waren er op gebrand om er een mooi kampioenschap van te maken. De ploeg, bestaande uit Aline Meuleman, Mijntje Wopereis, Lynn Rötter, Demi de Vries, Niels Bouwmeester, Isha Brouwer, Jip Vreuls en Senna te Molder, stonden maar liefst 47 keer op het startblok en twee keer werd een start omgezet in een medaille.

Aline Meuleman scoorde een zilveren medaille op de 200 vlinder een van de zwaarste slagen in de zwemsport. Mijntje Wopereis scoorde een bronzen medaille op de 100 wisselslag en behaalde tijdens het toernooi twee NK limieten die gehouden worden in Eindhoven. Het dames-estafetteteam bestaande uit Mijntje, Lynn, Senna en Jip hebben op de 4x100 vrije slag en de 4x 100 wissel op beide afstanden een dik persoonlijk record gescoord. Verder hebben de zwemmers Demi de Vries, Isha Brouwer, Senna te Molder een mooi persoonlijk record gescoord. Lynn en Niels hebben zich persoonlijk net niet kunnen verbeteren maar hun inzet was er niet minder om. Zwemmers, ouders en trainers kunnen terugkijken op een zeer geslaagd kampioenschap.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Wat vindt u?

Moet de naam van ons treinstation worden veranderd?Reageren!