Leerlingen aan het werk met de webshop.
Leerlingen aan het werk met de webshop. (Foto: PR Ludgerusschool)

Ludgerus heeft als eerste basisschool eigen webshop

LICHTENVOORDE - De bovenbouwleerlingen van SBO Ludgerusschool hebben de afgelopen weken volop gewerkt aan de voorbereidingen voor een webwinkel van hun eigen school.
Maandag 9 december is de webwinkel online gegaan en heeft juf de eerste bestelling geplaatst. Hiermee is de Ludgerusschool de eerste basisschool in Oost Gelre met een eigen webwinkel.

Om tot een goede webwinkel te komen hebben alle leerlingen een lessenserie gevolgd. Bij het maken van een webwinkel, komt veel bij kijken zoals vormgeving, financiën, marketing, prijsbepalingen, programmeren en producten om te verkopen, uiteraard gemaakt door het eigen Ludgerus-productieteam. Bij het concept van Schoolwebwinkel hoort een goed doel waaraan een gedeelte van de opbrengst ten goede komt. De leerlingen van Ludgerus hebben gekozen voor KIKA. De helft van de winst die de webshop oplevert, wordt gedoneerd aan deze stichting. De andere helft komt ten goede aan de leerlingen.

Nog op zoek naar handgemaakte kerstartikelen, kinderboeken voor een prikkie of een smakelijke taart voor de feestdagen? Klik hier voor alle artikelen.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Wat vindt u?

Moet de naam van ons treinstation worden veranderd?Reageren!