Het is twee jaar geleden dat er sneeuw lag tijdens het wandelweekend; hoe het nu zal zijn is nog koffiedik kijken. Foto: PR
Het is twee jaar geleden dat er sneeuw lag tijdens het wandelweekend; hoe het nu zal zijn is nog koffiedik kijken. Foto: PR (Foto: )

Winterwandeltocht Wandelvriend Aalten

AALTEN - Op zaterdag 11 en zondag 12 januari houdt wandelvereniging de Wandelvriend uit Aalten haar vijftiende winterwandelweekend. De routes zijn beide dagen hetzelfde en de start is bij Tennispark Altec, Haartsestraat 150 in Aalten.

Het is al weer twee jaar geleden dat er echt sneeuw lag, wie weet wat het weer dit jaar doet. Er zijn weer verrassende routes uitgezet met bospaadjes, landweggetjes en ook enkele goed begaanbare maaipaden. De routes zijn zoals altijd geheel uitgepijld en tevens op papier beschikbaar, inclusief QR code zodat de route kaart op een mobiel opgeroepen kan worden. Er kan gekozen worden voor de afstanden 5, 10, 15, 20 en 30 km. De pauzeplaats is op een nieuwe locatie in de buurt van Barlo. Bij de pauze is zoals altijd eigen catering van De Wandelvriend aanwezig met soep, koffie, thee en broodjes. De start is vanaf 8 uur. Zie ook de advertentie in de uitgave van deze krant van vorige week of kijk op de website of facebook van de vereniging.


www.dewandelvriendaalten.nl

Meer berichten