Foto: PR
Foto: PR

'Gloria Bell' op witte doek in Bibliotheek Groenlo

GROENLO - Op donderdagavond 9 januari, vanaf 19.30 uur, vertonen de vrijwilligers van CINEbieb in de Bibliotheek Groenlo de film 'Gloria Bell'. Iedereen is van harte welkom! De toegangsprijs is 6 euro, leden van de Bibliotheek 5 euro. Dit is inclusief drankje na de film.

Gloria Bell
Deze film van regisseur Sebastián Lelio gaat over de 58- jarige Gloria die zich nog iedere dag een prille dertiger voelt en op zoek is naar de liefde van haar leven. Haar dagen brengt ze misschien door op kantoor, maar haar avonden is ze steevast te vinden op de dansvloer van clubs in Los Angeles. Wanneer ze op een avond Arnold ontmoet, lijkt er een einde te komen aan haar dagen als vrijgezel. Maar hoe ga je om met zo'n nieuwe relatie en met alle bagage van je partner? Onverschrokken en met ongelooflijke levensvreugde gaat Gloria het nieuwe avontuur tegemoet. Met: Julianne Moore, John Turturro, Michael Cera, Caren Pistorius, Brad Garrett, Jeanne Tripplehorn, Rita Wilson, Sean Astin en Holland Taylor.

Programma en kaarten reserveren
Onder de naam CINEbieb vertonen vijf vestigingen van de Bibliotheek Oost-Achterhoek in de wintermaanden maandelijks filmhuisfilms. In elke deelnemende vestiging liggen boekenleggers met het complete programma. Wilt u het totale overzicht van alle films zien, dan kunt u terecht op www.oostachterhoek.nl/cinebieb. Toegangskaartjes voor de films zijn te koop op bovengenoemde website.

Meer berichten